Wij werken enkel op afspraak | +31 (0)6 42 54 23 21 | info@xanthiahairbeauty.nl

Nagels

Xanthia Hair & beauty is een kleinschalige beautysalon.
Ik, Xanthia van Zessen, ben gecertificeerd Wimperstyliste en nagelstyliste.
Mijn missie is klanten meer zekerheid geven, door hen de beste versie van zichzelf te laten zien.

Hygiene staat bij mij hoog in het vaandel, ook probeer ik de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of plan direct een afspraak in.

Graag tot ziens bij Xanthia hair & beauty.

Nagels

Kunstnagels

Ik werk met acryl, gel en Powergel:
Acryl is een harder product, Gel is een flexibel product, Powergel is een combinatie van Acryl en gel.
Voordat je wordt behandeld overleggen we eerst welk soort nagels het beste bij je past. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, je moet daarbij denken aan de conditie van je natuurlijke nagels, het werk dat je doet, vrijetijdsbesteding en eventuele eerdere ervaringen met kunstnagels en dergelijke. Pas daarna wordt er een passende set kunstnagels geplaatst. Om optimaal te profiteren van je kunstnagels is het raadzaam om deze iedere 3 tot 4 weken te laten nabehandelen (opvullen).

Gelpolish

Gelpolish oftewel gellak is een kunstnagelproduct dat eruit ziet als lak maar de eigenschappen heeft van gel. De gelpolish heeft minder stevigheid dan een kunstnagel van Acryl, Gel of Powergel maar blijft veel langer zitten dan een normale lak. De gelpolish is vooral geschikt voor natuurlijke korte nagels en blijft gemiddeld 2 tot 3 weken mooi, daarna kan je deze weer nabehandelen of verwijderen. Wel is het raadzaam om de gelpolish professioneel te laten verwijderen om je eigen nagels niet te beschadigen.

Manicure

Wil je geen kunstnagels maar wel verzorgde handen? Dan is een manicure behandeling de oplossing. De eigen nagels worden gevijld en gepolijst, daarna worden de handen gescrubt en krijgen een masker en massage en de nagels worden in kleur naar keuze gelakt. Een parrafinebad of een versterkend serum voor de nagels behoord ook tot de mogelijkheden.

Voor de behandeling:

Het is van belang dat u zonder oog make-up op uw afspraak komt.
Het is niet gunstig dat ik het voor de behandeling er in de salon af moet halen i.v.m. de hechting van de wimperextensions. Deze zullen dan in bijna alle gevallen sneller uitvallen dan normaal.

Certificaten:

Nagelstyliste
Wimperstyliste

Tarieven:

Wimpers
Nagels

  Lieve meid doet nagels hartstikke goed. Top meid

  thumb Daphne Kock
  2/22/2019

  Wat is het fijn om een plekje te hebben waar je zeker van weet dat het perfect gebeurt! Xanthia is een hele lieve meid en doet keer op keer haar best om je tevreden de deur uit te laten gaan! Zeker een aanrader☺️

  thumb Demi Westphal
  11/19/2018

  Super leuke en vriendelijke meid. ben echt super blij met mijn mooie wimpers.

  thumb Desi Mat Damian Keano
  11/12/2018